Groene Kerkenroute 2018

Neem een kijkje in de keuken van diverse Groene Kerken en fiets een GroeneKerkenroute!

GroeneKerkenactie heeft vijf regionale fietsroutes langs diverse Groene Kerken in Nederland uitgezet. Groene Kerken zetten een dag lang hun deuren open voor bezoekers om te laten zien welke duurzame acties de gemeentes ondernemen.
De GroeneKerkenroute wordt gefietst op zaterdag 23 juni.
Samen fietsen we de zomer in! Fietst u mee?

Voor de allereerste keer stellen de Groene Kerken hun kerken een dag lang open om u als bezoeker met het thema duurzaamheid kennis te laten maken en u te inspireren.

Er zijn 5 routes uitgezet door GroeneKerkenactie, door heel Nederland. Op elke route liggen een aantal kerken, waar een korte pitstop gemaakt wordt onderweg. Uiteraard wordt u na de nodige inspanning van het fietsen bij de Groene kerken op de route hartelijke ontvangen door een gastheer of gastvrouw. Bij elke kerk wordt een duurzame actie getoond en ontvangt u een heerlijke biologische versnapering.

Ga er alleen op uit, of samen met familie- of gemeenteleden.
Geef u nu op voor één van de 5 fietsroutes in Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland, Drenthe of Zeeland. Meer info bij info@groenekerken.nl