Exposities

In de zijgalerijen van de Tuindorpkerk heeft de kunst- en interieurcommissie Tuindorpkerk (KIT) al vele jaren exposities van schilderijen en andere beeldende kunst verzorgd.

Soms werk van gemeenteleden. Maar ook steeds meer van kunstenaars 'van buiten', die bereid zijn werk in de kerk te exposeren dat qua stijl, thema of kwaliteit binnen onze muren past. Het werk dat tentoongesteld wordt is niet per definitie religieus van aard, maar roept wel altijd religieuze of spirituele reflecties op bij de toeschouwer.

Kerk en kunst, een verrijkend samengaan.

Als u suggesties voor een nieuwe expositie hebt, kunt u deze mailen aan kit@tuindorpkerk.nl.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.