wijkreisje rondom NK/TK

Datum: do. 23 okt, 2014 10:00

We gaan op donderdag 23 oktober 2014 weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld:

P R O G R A M M A:

10.00 uur vertrek vanaf de Nieuwe Kerk (hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat);
10.15 uur vertrek vanaf de Tuindorpkerk (hoek Van Riellaan/Suringarlaan);
10.30 uur vertrek vanaf de Lichtkring ( hoek Eijkmanlaan).
We rijden onder het genot van een kopje koffie met een lekkere gevulde koek naar Den Haag. In Den Haag maken we een leuke rondrit langs diverse regeringsgebouwen. De chauffeur verteld tijdens deze rondrit de vele bezienswaardigheden.
Daarna rijden we naar Hoek van Holland. Bij aankomst om 12.30 uur stappen we aan boord van een prachtige rondvaartboot (de voormalige Henri Dunant) van Rondvaart Europoort.
De havenrondvaart begint nabij Hoek van Holland bij de Maeskantkering, het spectaculaire sluitstuk van de Deltawerken. We varen door het meest spectaculaire gedeelte van de Rotterdamse Havens, Nieuwe Waterweg, Europoort en de nieuwe Maasvlakte II. Dit is het havengedeelte waar de grootste zeeschepen ter wereld laden en lossen. Na de rondvaart zult u een goed beeld hebben van één van de grootste zeehavens ter wereld.
Tijdens de boottocht krijgt u een uitgebreide lunch geserveerd, bestaande uit diverse soorten brood, hartig en zoet beleg, kroket, fruit, koffie en thee.
Na deze prachtige tocht vertrekken we om 15.15 uur vanuit Hoek van Holland om via een mooie route weer huiswaarts te keren, waar we om 17.00 – 17.30 uur aankomen.

Het belooft weer een mooie tocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geeft u dan zo snel mogelijk op met onderstaande strook, telefonisch mag ook. Aanmelden bij:
H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;
A. Luijmes, Dr. 's Jacoblaan 22, 3571 BM Utrecht, telefoon 030-2710737.

De kosten aan het reisje verbonden, bedragen € 37,-- per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken t.n.v. Actiefonds Tuindorpkerk, Utrecht, postgiro NL 88 INGB 0002 2850 17.

Met vriendelijke groet namens de P.C.v.O.
Annie Luijmes,
Hylkje Volberda