Sinte, Sinte Maarten, de koeien hebben staarten...

Datum: di. 11 nov, 2014 18:30 - 19:30
Tijdsduur: 1 Uur

Maarten plaats. De optocht start om 18.30 uur bij het Willem de Zwijgerplantsoen en eindigt om 19.30 uur op het Lubroveldje; met een drankje voor zowel groot als klein.

Jij komt toch ook met je mooie lampion de Tuindorpse straten verlichten en je zangkunsten vertonen voor wat lekkers?

Een brandende kaars voor uw raam betekent dat u wilt genieten van de zangkunsten van deze jonge nachtegaaltjes. Geen kaars betekent: wij slaan een keertje over.

Dit jaar koppelen we de viering van Sint Maarten aan een goed doel, we zamelen houdbare levensmiddelen in voor de voedselbank in Overvecht. Vanuit het traditionele gedachtegoed van Sint Maarten om samen te delen.

Speciaal voor de inzameling voor de Voedselbank Overvecht zijn de Pauluskerk (aan het Willem de Zwijgerplantsoen) en de Tuindorpkerk (aan de Van Riellaan) deze avond ook geopend van 18.00 tot 20.00 uur.

Lampionnenoptocht
Start: 18.30 uur Willem de Zwijgerplantsoen
Eind: 19:30 uur Lubroveldje
Wie: alle kinderen uit Tuindorp en in Tuindorp schoolgaande kinderen