themabijeenkomst; kennis en ervaring delen rondom bezoekwerk

Datum: di. 10 apr, 2018 20:00 - 21:00
Tijdsduur: 1 Uur

Ook dit jaar organiseert het PMP (Pastoraal Meldpunt) weer een avond voor de pastoraal bezoekmedewerkers en andere belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 april in de Blauwe Zaal van de Tuindorpkerk.

We gaan met elkaar in gesprek over het bezoekwerk, we delen ervaringen en geven elkaar tips. Wat gaat goed en wat kan beter. Welke hulpmiddelen kun je gebruiken. Aan welke ondersteuning heb je behoefte. Wat doe je als je geen klik voelt met je gesprekspartner, welke gesprekstechnieken kun je inzetten…..

Piet Jan Rebel en Hans Snoek zijn deze avond aanwezig. Zij delen hun kennis en ervaring met de aanwezigen. We gaan aan de slag met teksten en gebeden die je kunt gebruiken bij het bezoekwerk. Aan het eind van de avond ga je hopelijk geïnspireerd, ervaringen rijker en met een concreet handvat naar huis. In de volgende Mozaiek volgt meer informatie.

Wat: themabijeenkomst; kennis en ervaring delen rondom bezoekwerk.

Wanneer: dinsdag 10 april van 20.00-21.30 uur. Inloop met koffie/thee 19.30 uur

Voor wie: bezoekmedewerkers en andere belangstellenden

Waar: Tuindorpkerk, blauwe zaal

Toegang: gratis, reserveren niet nodig