Avond over kunst met Cobi van Baars

Datum: di. 20 mrt, 2018 20:00 - 21:00
Tijdsduur: 1 Uur

Op dit moment hangt de Via Dolorosa van Cobi van Baars in de Tuindorpkerk. Veertien statiën over het menselijk lijden. Grote schilderijen waarin vooral de handen hun verhaal vertellen. Waarom handen? En wat willen die handen zeggen? Wat betekent de bijzondere kleuropbouw tussen de eerste en de veertiende statie? In het eerste gedeelte van de avond kijken we naar de schilderijen en gaan we in gesprek met Cobi van Baars over haar bijzondere Via Dolorosa.

De kunstenares heeft ook een roman geschreven Schipper en Zn. Haar debuut, dat door diverse recensenten zeer positief is ontvangen, ligt te koop in de Tuindorpkerk. Verwijst de Schipper naar de Schepper? Cobi van Baars vertelt in het tweede gedeelte van de avond u graag meer over dit literaire werk.

Kosten: geen

Doorzoek agenda