Wijkreisje rondom NK/TK

Datum: do. 18 okt, 2012 9:30
Dagtocht met onze vertrouwde busonderneming Verschoor:
  • 9.30 uur vertrek vanaf de Nieuwe Kerk (hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat);
  • 9.45 uur vertrek vanaf de Tuindorpkerk (hoek Van Riellaan/Suringarlaan);
  • 10.00 uur vertrek vanaf de Lichtkring ( hoek Eijkmanlaan).

We gaan met de touringcar naar Millingen aan de Rijn. Onderweg stoppen we op een leuke parkeerplaats voor een kop koffie met een heerlijke gevulde koek in de touringcar.

• Aankomst om 11.45 uur bij Hotel Millings in het knusse dorpje Millingen, waar we gaan genieten van een heerlijke 3 gangen warme maaltijd tot 13.30 uur.

Na de maaltijd nemen we weer plaats in de touringcar. Een ervaren gids laat ons kennismaken met het prachtige natuurgebied van de Ooypolder en het imposante Rijk van Nijmegen.

• Bij terugkomst om 15.15 uur staat in Hotel Millings een kop koffie met heerlijk appelgebak klaar. Om 15.45 uur staat de touringcar klaar om in te stappen om rond 16.00 uur te vertrekken en weer huiswaarts te gaan.
  • Aankomst in Utrecht tussen 17.30 – 18.00 uur.

Hebt u zin om mee te gaan, geeft u dan zo snel telefonisch mogelijk op.

De kosten aan het reisje verbonden, bedragen € 30,-- per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken t.n.v. Actiefonds Tuindorpkerk, Utrecht, postgiro 2285017.

Doorzoek agenda