Sobere maaltijd

Datum: wo. 27 mrt, 2019 18:00 - 19:00
Tijdsduur: 1 Uur

De diaconie organiseert gedurende de veertigdagentijd driemaal een sobere maaltijd. We eten samen een eenvoudige, in ieder geval vleesloze, maaltijd en er is een spreker over een diaconaal onderwerp.

De maaltijden zijn dit jaar op de volgende data:

-dinsdag 12 maart, spreker Gert Kuiper van Kerk in Actie over ons vastenproject, de stichting PEN die in de Zuid-Afrikaanse stad Pretoria kansarme kinderen helpt een toekomst op te bouwen;

-woensdag 27 maart, het gaat dan over OMDUW, de stichting die in Utrecht mensen bijstaat die dakloos zijn of dat dreigen te worden;

-donderdag 11 april komt Harmen van de Kamp, de coördinatorvan de stichting Leergeld, ons samen met een ervaringsdeskundige vertellen over het werk van deze stichting.

Kosten: 6 euro, kinderen tot en met 12 jaar half geld. Wat overblijft na aftrek van de kosten komt ten goede aan het vastenproject.

Aanmelden kan via diaconie@tuindorpkerk.nl

Doorzoek agenda