Wijkreisje rondom NK/TK

Datum: wo. 12 juni, 2013
Tijdsduur: Hele dag

P R O G R A M M A - Waterrijk Friesland:

10.00 uur vertrek vanaf de Nieuwe Kerk (hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat);
10.15 uur vertrek vanaf de Tuindorpkerk (hoek Van Riellaan/Suringarlaan);
10.30 uur vertrek vanaf de Lichtkring ( hoek Eijkmanlaan).
Wij gaan met de touringcar rechtstreeks naar Sneek. Onderweg stoppen wij op een parkeerplaats voor koffie met een gevulde koek in de touringcar.
Om 12.45 uur komen we aan in Sneek.
Sneek is één van de Friese Elfsteden en hét watersportcentrum van de provincie.
Van 13.00-16.00 uur gaan we varen met een rondvaartboot van Rederij van der Werf. We varen door de stadsgrachten van Sneek, langs de Waterpoort naar het stadje IJlst. Deze stad is de meest idyllische van de Friese Elfsteden en hier vaart u langs de unieke Houtzaagmolen de Hout. Via het watersportrijke Heeg varen we door naar Langweer en Joure om zo het bekende Sneekermeer te bereiken. Een ideale tocht voor u, als u een gedeelte van Friesland vanaf het water wilt leren kennen. Aan boord krijgt u een lunch aangeboden, bestaande uit: een kop groentesoep, kroket, twee belegde broodjes, krentenbol en koffie, thee of melk. Aan het eind van de vaartocht krijgen we ook nog koffie met gebak geserveerd.
Na deze prachtige kennismaking met waterrijk Friesland nemen we om 16.00 uur afscheid van Sneek en rijden we huiswaarts.
17.45/18.00 uur: Terugkomst in Utrecht.

Het belooft weer een mooie tocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geeft u dan zo snel mogelijk telefonisch op bij:
H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;
A. Luijmes, Dr. 's Jacoblaan 22, 3571 BM Utrecht, telefoon 030-2710737.

De kosten aan het reisje verbonden, bedragen € 33,-- per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken t.n.v. Actiefonds Tuindorpkerk, Utrecht, postgiro 2285017.

Doorzoek agenda