Kerkdienst met bewoners van Bartiméus

Datum: zo. 3 juni, 2012 10:00 - 11:00
Tijdsduur: 1 Uur

Op zondag 3 juni aanstaande komen de bewoners van Bartiméus uit Doorn weer op bezoek in de Tuindorpkerk. Zorg dat u erbij bent, want dit keer wordt het een extra feestelijke dienst. Ook de bewoners van Bartiméus delen immers in de feestvreugde van het 75-jarig bestaan. De dienst zelf wordt een hele belevenis. De huisband van Bartiméus, Smash, komt mee en zal zorgen voor begeleiding van de liederen die we gaan zingen. Ook tijdens het koffiedrinken zullen zij nog even muziek maken. In elk geval zullen we Gregory horen op de drums; wie de andere muzikanten zijn is nog een verrassing. Misschien gaan ook jongeren uit de Tuindorpkerk nog muziek maken met Smash.

Wija van der Kaaden (predikant Bartiméus) en Ineke van Keulen zijn de voorgangers in deze dienst. Ook zullen de 15-plus jongeren aanwezig zijn; zij kennen de bewoners natuurlijk van de begeleiding bij de kerkdiensten in Doorn. Na afloop is er koffie met iets lekkers.

Doorzoek agenda