Gemeentelijk nieuws

Gedachtenis mevr. Wijbrans-Vlot

Op 21 oktober overleed Aletta Willemijntje Dorothea Wijbrans-Vlot. Zij was getrouwd met Leen en (schoon)moeder van Gert en Hui, oma van Lara en Kyran, en (schoon)moeder van Coretta en Marco. Aletta is overleden in het verpleeghuis Rosendael, waar ze de laatste vier jaar verbleef. Ze leed aan een ernstige, agressieve en verwoestende vorm van dementie.

Lees meer...

Bevestiging jeugdouderling

We zijn erg blij jullie te kunnen mededelen dat Lisette Weenink en Jan Haverkamp hebben aangegeven samen het jeugdouderlingschap voor de Tuindorpkerk op zich te nemen. Zowel hun agenda als die van de kerk maakten het wenselijk om hen op kort termijn te bevestigen. Dat kan al op zondag 12 november. We veronderstellen dat iedereen net als wij erg gelukkig is met deze situatie en nodigen je daarom graag uit om a.s. zondag bij de bevestiging aanwezig te zijn. Graag wuiven we hun voorganger Siemen van Ditmarsch nog even uit.

 

14 november: Avond over Depressie

Op dinsdagavond 14 november a.s. zal psychiater Arjan Braam een avond verzorgen over depressie.

Lees meer...

Tijdcollecte in de herkansing

Het thema van de startzondag was dit jaar “Een open huis”. We kijken terug op een mooi gevulde dienst. Zo gevuld dat misschien het reageren de overvloed aan mogelijkheden bij de tijdcollecte tijdens diezelfde dienst wat veel gevraagd was.

Lees meer...

Gedachtenis Nel Verkerk

Op 5 juni overleed mevrouw Pieternella ~Nel~ Verkerk-van der Heijden. Ze was weduwe van Dick Verkerk. Ze is 92 jaar geworden.

Lees meer...

Subcategorieën

leden administratie

LEDENADMINISTRATIE NIEUWE KERK EN TUINDORPKERK:

 

berichten over verhuizing, vertrek, uitschrijving,

geboorte, overlijden, huwelijk, svp doorgeven aan dit adres: email: c.voorrips@zonnet.nl

of per post aan adres: waarvoor u eerst in moet loggen