Kampeerweekend 29 en 30 juni

Allereerst hartelijk dank aan iedereen, die gereageerd heeft op onze vragen over het kampeerweekeinde op De Zeven Linden in Baarn, dat we jaarlijks in juni houden met en voor de Tuindorpkerkers. Dankzij jullie reacties en opmerkingen hebben we het besluit genomen, dat we graag dit jaar opnieuw een dergelijk weekeinde willen organiseren.

kampeerweekend

Wel passen we een paar zaken aan:

1. Het centrale deel van het kampeerweekeinde is van zaterdag 29 juni (rond 13 uur) tot en met zondag 30 juni (rond 13 uur) en is daarmee teruggebracht tot een overnachting. Eerder komen of langer blijven is natuurlijk mogelijk (tegen extra kosten). Graag even bij je aanmelding doorgeven, als je dat wilt.

2. De invulling van het weekeinde gaat uit van een aantal vertrouwde onderdelen, zoals op zaterdagmiddag een gezamenlijke sport-/spelactiviteit voor jong en oud; op zaterdagavond een avondmaaltijd in grote kring; op zondagmorgen een viering met een aangepaste opzet. Daarnaast komt er op zaterdagavond dit keer een eigen activiteit voor jongeren.

Dat betekent, dat er meer tijd en ruimte is voor spontane ontmoetingen & verdiepende gesprekken in een ontspannen sfeer onder het motto: minder moeten, meer ontmoeten.

3. Veel zaken in ons leven moeten gepland worden, dat geldt ook voor het kampeerweekeinde. Om een gezamenlijke plek te hebben op ons vertrouwde veld K, en om over de grote tent te kunnen beschikken, moeten we een basisreservering doen bij De Zeven Linden. Dat betekent dat we garantie moeten hebben dat er voldoende mensen betalen/komen.

Daarom willen we z.s.m. weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Geef je dus onmiddellijk op, en wij gaan aan de slag om er een prachtig en onvergetelijk weekeinde van te maken!

Als we op 1 mei niet de zekerheid hebben van 12 tentplaatsen en 30 betalende deelnemers, zullen we de reservering annuleren.

Wil je dat dit unieke Tuindorpkerk-kampeerweekeinde ook dit jaar doorgaat,
geef dan voor 1 mei je principe-aanmelding door aan: ruud.moll@gmail.com

We horen graag van je!