10 oktober 2017 Wijkreisje

We gaan op dinsdag 10 oktober weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld:

Kastelentocht Veluwe en bezoek aan Kijk- en Luistermuseum

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht, Nieuwe Kerk, hoek Bollenhofsestraat/Poorstraat.

10.10 uur: Vertrek uit Utrecht, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan.

10.20 uur: Vertrek uit Utrecht, Lichtkring, Ornsteinsingel/Hoek Eijkmanlaan.

Het precieze programma is nog niet bekend, maar duidelijk is al wel dat er een bezoek wordt gebracht aan het Kijk- en Luistermuseum in Bennekom. Daar zijn mechanische muziekinstrumenten (speeldozen tot draaiorgels) te bekijken én beluisteren en wordt de streekgeschiedenis van de Veluwe belicht. Vervolgens maken we met begeleiding van een gids een mooie tocht langs prachtige kastelen in die regio.

Ongeveer 17.30 uur: Terugkomst in Utrecht.

Het belooft weer een mooie dagtocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geef u dan zo snel mogelijk telefonisch op. Aanmelden bij:

H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;

A. Luijmes, Dr. ‘s Jacoblaan 22, 3571 BM Utrecht, telefoon 030-2710737.

De kosten aan het reisje verbonden zijn nog niet helemaal vastgesteld, maar zullen rond de € 35 bedragen. Ieder die zich aanmeldt krijgt bericht welk bedrag het wordt en hoe dit overgemaakt kan worden.

Met vriendelijke groet , namens de P.C.v.O.

Annie Luijmes, Karin Oostenbrugge, Hylkje Volberda