Beleef het kerstverhaal in Utrecht

Op zaterdag 16 december van 18:00 tot 20:00 branden er in Tuindorp en Tuindorp-Oost zo’n 2500 lichtjes.

Als je het lichtjesspoor volgt, waan je je in de tijd van het kerstverhaal. Je ziet echte Romeinen, engelen, herders met hun schaapskudde, koning Herodes en de wijzen uit het oosten. Zij vertellen je wat ze de laatste dagen allemaal voor bijzonders hebben gezien en meegemaakt. Het laatste kaarsje staat in de stal bij Jozef en Maria en het kindje Jezus, te midden van levende dieren!
De kerstlichtjestocht is een evenement voor iedereen. Voor kinderen is er een speurtocht uitgezet en zijn er onderweg verschillende spelletjes te doen. Natuurlijk is er ook er koffie, glühwein, chocolademelk en muziek.

Wanneer: Zaterdag 16 december 2017
Startlocatie: Pauluskerk
Willem de Zwijgerplantsoen, Tuindorp, Utrecht
Eindlocatie: Jeruzalemkerk