Nieuws vanuit de Pauluskerk in Tuindorp

Oecumenische viering
In het kader van de Vredesweek houden de Pauluskerk en de Tuindorpkerk zondag 23 september een gezamenlijke viering. De viering heeft als thema “Geef vrede door” en wordt voorgegaan door ds. Piet Jan Rebel en pastor Gérard Martens. De Paulus- en Tuindorpcantorij zingen o.l.v. Caralita Vincenten en begeleid door Arno van Wijk op het orgel. Er is kindercrèche en -woorddienst. De viering wordt gehouden in de Tuindorpkerk en begint om 10.00 uur.

Paulus viert feest
De hele maand september staat in het teken van het 85-jarig bestaan van onze Paulusgemeenschap en het 50-jarig bestaan van het Paulus Jongerenkoor. Het hoogtepunt van de feestelijkheden heeft plaats in de week van 24 t/m 30 september.
We beginnen woensdag 26 september met de Preek van de Leek, een preekwedstrijd rond de eerste brief aan de Korintiërs van de apostel Paulus, 1 Kor. 9: 24-27. De avond begint om 20.00 uur. Donderdag 27 september is er een speciale jubileumeditie van “Met Paulus aan Tafel”, de maandelijkse bezinningsmaaltijd. Zoals altijd: graag aanmelden en om 12:30 uur aanwezig zijn.
Het jongerenkoor houdt vrijdag 28 september een reünie.
De afsluiting van alle feestelijkheden is zondag 30 september. De dag begint om 10.30 uur met een feestelijke viering. Na de viering is er een feestmiddag in en om de kerk, waar jong en oud zich kunnen vermaken en herinneringen kunnen ophalen. Er o.a een springkussen en natuurlijk een hapje en een drankje. ’s Middags wordt ook het jubileumblad gepresenteerd. We eindigen de feestelijkheden die dag tussen 15.30 en 16.00 uur. De wijze waarop blijft een verrassing…
Zegt het voort! Het is onmogelijk om alle mensen uit te nodigen voor ons jubileumfeest. Het zou mooi zijn als ons feest ook een soort reünie wordt van allen die eerder bij de Paulus betrokken waren. Wij nodigen u daarom uit om zelf mensen uit te nodigen die u kent en die het wellicht leuk vinden om een deel mee te maken: uw kinderen, vroegere buren, vrienden, bekenden die nu elders wonen, enz.

Frans Snijders, lid Paulus Gemeenschapsgroep