Bericht van de penningmeester, maart 2017

Aktie Kerkbalans 2017: er zijn nog enveloppen zoek

De Aktie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron voor de Tuindorpkerk: maar liefst 72 % van de inkomsten krijgen we via de Aktie Kerkbalans. Eind januari heeft iedereen die bij de Tuindorpkerk ingeschreven staat een brief gekregen met een verzoek om een toezegging voor een bijdrage in 2017 te doen. Vorig jaar waren er 288 deelnemers aan de Aktie Kerkbalans. De tussenstand van medio februari laat zien dat 168 mensen een toezegging hebben gedaan; dit betekent dat er nog ruim 100 enveloppen met een toezegging niet binnen zijn. Verder zijn er natuurlijk meer mensen bij de Tuindorpkerk betrokken dan de 288 die vorig jaar hebben meegedaan. Daarom hierbij een oproep om de envelop met toezegging op te sturen naar het Bureau PGU. Wellicht nog makkelijker is het om uw toezegging via internet te doen, via www.pgu.nu/kerkbalans .

Alvast hartelijk bedankt voor uw bijdrage!

Hans-Paul Siderius

(penningmeester@tuindorpkerk.nl )