Aktie Kerkbalans 2019: Geef voor je kerk

Bericht van de penningmeester, De Aktie Kerkbalans (AKB) is de belangrijkste inkomstenbron voor de Tuindorpkerk: maar liefst 70% van de inkomsten krijgen we via de Aktie Kerkbalans. Daarom is het belangrijk dat iedereen meedoet aan de Aktie Kerkbalans.

Iedereen die bij de Tuindorpkerk ingeschreven staat, krijgt een brief met een toezeggingsformulier. Het ingevulde formulier kunt u inleveren in de kerk, of opsturen naar het Bureau PGU.
Mensen van wie het e-mailadres bij het Bureau PGU bekend is, hebben al een email gehad; via de link in de e-mail kunt u heel eenvoudig uw AKB bijdrage toezeggen.
Tot slot kunt u ook via de website van de PGU ( www.pgu.nu ) , klik op Geldzaken en dan Kerkbalans) uw bijdrage toezeggen. Hoe u meedoet is eigenlijk niet belangrijk, wel dat u meedoet. Een indicatie is dat er gemiddeld ongeveer € 500 per actief volwassen lid per jaar nodig is. Uiteraard zijn wij dankbaar met elk bedrag wat binnenkomt.
Hieronder ziet u waar we uw bijdrage voor nodig hebben.

inkomsten TK 2019

Alvast hartelijk bedankt voor uw toezegging!

uitgaven 2019 TK

In tegenstelling tot voorgaande jaren zijn de brieven voor de Aktie Kerkbalans op zondag 13 januari door de gemeenteleden meegenomen en rondgebracht. Van de 629 brieven hoefden er slechts 24 brieven door de post te worden bezorgd. Daarmee hebben we samen zo’n € 575 bespaart op de portokosten.

Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: HARTELIJK DANK!!

Collectebonnen
Collectebonnen kunt u eenvoudig bestellen via de website van de PGU (www.pgu.nu, klik op Geldzaken en dan Collectebonnen).
Collectebonnen zijn verkrijgbaar per vel van 20 bonnen.
Bon € 0,50; totaal € 10,00 per vel
Bon € 1,00; totaal € 20,00 per vel
Bon € 1,50; totaal € 30,00 per vel
Bon € 2,50; totaal € 50,00 per vel
Bon € 5,00; totaal € 100,00 per vel.
Per verzending wordt € 2,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Geadviseerd wordt om de bonnen tijdig te bestellen. Deze worden 1 maal per week verzonden.
U betaalt via iDEAL.

Gemeenteleden die geen computer en/of internetverbinding hebben kunnen een bedrag overmaken op rekening NL24 RABO 0105 3439 51 t.n.v. Diaconie PGU onder vermelding van:
- welke bon (€ 0,50, € 1,00, etc);
- het aantal vellen;
- het adres waar de bonnen naartoe moeten worden gestuurd.

Vergeet bij het totaal bedrag niet 2 euro extra over te maken voor de verzendkosten.

De collectebonnen kunnen worden gebruikt in alle wijkgemeenten die behoren tot de
Protestantse Gemeente Utrecht.

Voor eventuele vragen kunt u ook bij mij terecht.

Met een hartelijke groet aan u allen,
Gerrit Verweij
( penningmeester@tuindorpkerk.nl  )