Hulp gevraagd bij bezorgen Kerstgroet

Het einde van het jaar nadert. Ook dit jaar verzorgt het Pastoraal Meld Punt (PMP) een Kerstgroet voor de oudere gemeenteleden (80+) van de Tuindorpkerk.

‘Open Deur’ is een maandblad met vragen over geloven en leven, voor mensen binnen en buiten de kerken (www. open-deur.nl). Elk nummer heeft een thema. Het kerstnummer gaat over ‘te zien wat er is’ met als titel: Wek mijn zachtheid weer. Kerst 2017. Dit nummer bezorgen we samen met een kerstgroet bij onze zeer gewaardeerde oudere gemeenteleden. Maar daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Daarom ligt dit cadeautje op adres klaar achter in de kerk op de twee zondagen 10 december en 17 december. We vragen de overige gemeenteleden om een paar exemplaren mee te nemen en te bezorgen bij de mensen die bij hen in de buurt wonen. Namens het Pastoraal MeldPunt bij voorbaat hartelijk dank voor de medewerking.