Thema-avond over bezoekwerk

Ook dit jaar organiseert het PMP (Pastoraal Meldpunt) weer een avond voor de pastoraal bezoekmedewerkers en andere belangstellenden. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 april in de Blauwe Zaal van de Tuindorpkerk.

Zoals in het vorige nummer van Mozaïek beloofd volgt nu nog meer informatie. We starten met een stukje geschiedenis van het Pastoraat. Daarna gaan we met elkaar in gesprek over het bezoekwerk. Waar moet je op letten tijdens een bezoek? Op welke manier kunnen vragen gesteld worden? We delen ervaringen en geven elkaar tips. Wat gaat goed en wat kan beter. Welke hulpmiddelen kun je gebruiken. Aan welke ondersteuning heb je behoefte. Wat doe je als je geen klik voelt met je gesprekspartner, welke gesprekstechnieken kun je inzetten…..
Piet Jan Rebel en Hans Snoek zijn deze avond aanwezig. Zij delen hun kennis en ervaring met de aanwezigen. We gaan aan de slag met teksten en gebeden die je kunt gebruiken bij het bezoekwerk. Aan het eind van de avond ga je hopelijk geïnspireerd, ervaringen rijker en met een concreet handvat naar huis.
Wat: themabijeenkomst; kennis en ervaring delen rondom bezoekwerk.
Wanneer: dinsdag 10 april van 20.00-21.45 uur. Inloop met koffie/thee 19.30 uur
Voor wie: bezoekmedewerkers en andere belangstellenden
Waar: Tuindorpkerk, blauwe zaal
Toegang: gratis, reserveren niet nodig