Ghanese christenen deze zomer op bezoek in Utrecht

25 jaar lang bestaat er al een vriendschap tussen de Protestantse Gemeente Utrecht en de Presbiteriaanse La Nativity Church in Accra.

Afgelopen zomer waren Erna Treurniet en Jandirk Pronk deel van de delegatie die naar Accra ging. Zij willen u graag vertellen over hun ervaringen op maandag 25 maart a.s. in het Johannescentrum (20 uur). U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Komende zomer komt er weer een delegatie vanuit Accra naar Nederland. Hoe gaan wij hen ontvangen? In het verleden hebben we ook vanuit de Tuindorpkerk gasten uit Ghana onderdak geboden en hen begeleid bij hun centrale programma. Deze zomer kan dat weer, want de Ghanese gasten hopen van 22 juni tot en met 8 juli in Nederland te zijn. Een mooie kans voor bijzondere ontmoetingen!
Als u mee wilt doen en denken, kunt u contact opnemen met een van de Tuindorpkerk-diakenen (bv. via diaconie@tuindorpkerk.nl ) of u kunt contact opnemen met Erna of Jandirk via ghanacomite@gmail.com .
Namens de diaconie,
Marianne Eijgenraam