Voedselbankactie

Het staat in iedere krant “De economie strekt weer aan”. Mooi bericht, maar niet iedereen profiteert nog van deze vooruitgang.

In Utrecht zijn nog veel gezinnen aangewezen op de voedselbank. Ook bij de voedselbank in Overvecht komen wekelijks nog vele mensen om een voedselpakket op te halen. Vanuit de diaconie ondersteunen wij de voedselbank met een jaarlijkse geldelijke bijdrage maar er is zoveel meer nodig. Wij nodigen u uit om mee te helpen de voedselvoorraad weer op peil te brengen. Op de zondagen 11 en 18 maart a.s. houden we weer een inzamelingsactie in de kerk. Wij hopen dat u vele houdbare goederen meebrengt naar de kerk. Waar behoefte aan is: rijst, pasta, blikgroenten, wasmiddelen, soepen, tomatensausen, koffie, thee enz. Wat ook mooi zou zijn is dat iedereen eens een stuk kaas zou kunnen krijgen. Verpakte kaas met nog een behoorlijk houdbaarheidsdatum. Wij hopen dat u allemaal meedoet. Wij staan klaar op zondag 11 en 18 maart a.s.
Namens de voedselbank en de diaconie alvast hartelijk dank.
Groet, Harma van der Zwaag