De website van de Tuindorpkerk

Wie de website van onze kerk aandachtig bekijkt, ziet dat die misschien wel mooi oogt, maar dat veel informatie niet erg actueel meer is.

Om de tekst te actualiseren is één ding, maar belangrijker is dat er mensen zijn die de website willen onderhouden en ook verder willen ontwikkelen. Kees Kwant hoeft dit allemaal gelukkig niet helemaal alleen te doen, maar intussen hebben verschillende mensen de webredactie verlaten, terwijl het werk alleen maar toeneemt.

Het belang van een website en (andere) sociale media wordt alleen maar belangrijker, ook voor onze Tuindorpkerk. Je begrijpt dus wel dat we heel blij zouden zijn met versterking. Daar staat een bijzonder prettige werkkring tegenover, natuurlijk.

Om te beginnen zou je eens contact op kunnen nemen met Kees. Je vindt hem in de kerk, maar kunt hem ook bereiken via k.kwant@xs4all.nl.

Namens de kerkenraad,
Len Borgdorff