Met de kindernevendienst op weg naar Kerst

Op 2 december begint de Advent: Vanaf die dag kijken we uit naar Kerst!
Dit jaar doen we dat samen met 4 mensen uit de Bijbel: Johannes op Patmos, Johannes de Doper, Sefanja en Elisabeth.

Elke Adventszondag vertelt één van hen in de kerk aan ons wat ze geloven. Dat doen ze in de “Zendtijd voor zieners”. Ze willen hun geloof graag met ons delen. Ze zeggen tegen ons: ‘Geloof met ons mee!’ Ze maken zo eigenlijk reclame voor wat ze geloven.

knd
Wij gaan er daarna in de kindernevendienst mee aan de slag. Elke zondag zijn we bezig met onze reclamecampagne… En het podium in de kerk wordt onze ‘etalage’: alles wat we in de kindernevendienst maken, kunnen we daar aan iedereen laten zien.
Op één van de zondagen, 9 december, gaan we na de dienst een swingend kerstlied opnemen. Neem een leuke Kerstmuts mee! We hopen natuurlijk dat er dan zoveel mogelijk kinderen zijn.
Op eerste Kerstdag belooft het weer een gezellig Kerstfeest te worden, met een mooi Kerstverhaal en wat lekkers.

Komen jullie ook?
Tot ziens bij de kindernevendienst!