Kampeerweekend 29/30 juni

We hebben inmiddels voldoende toezeggingen binnen om te kunnen melden dat het kampeerweekend doorgaat!

Na een Paasweek van strakblauwe hemels en zonovergoten dagen is een kampeerweekend een gebeurtenis om warm voor te lopen.
Het is al vaker gezegd, maar deze zomer organiseren we een kampeerweekend- nieuwe-stijl
onder het motto: Niets moet, alles mag ! Aan het einde van een druk werk- en kerkseizoen even uitblazen. Er worden wel een paar activiteiten aangeboden, maar deelname is niet verplicht.

kampeerweekend
Het centrale deel van het kampeerweekeinde is van zaterdag 29 juni (rond 13 uur) tot en met zondag 30 juni (rond 13 uur) en is daarmee teruggebracht tot 1 overnachting. Eerder komen of langer blijven is natuurlijk mogelijk (tegen extra kosten). Inmiddels zitten er onder de vroege aanmeldingen al mensen, die hun weekend al op vrijdag starten. Verspieders hebben in Bijbelse verhalen oude papieren. Navolgers ook.
Het programma van het weekend is minder ingevuld dan andere jaren. En voor zover er activiteiten zijn, kun je ervoor kiezen om daaraan mee te doen. Op zaterdagmiddag een sport-/spelactiviteit voor jong en oud; op zaterdagavond een smakelijke avondmaaltijd in grote kring; op zondagmorgen een viering met dit keer ook een aangepaste opzet.
Dat betekent, dat er meer tijd en ruimte is voor spontane ontmoetingen & verdiepende gesprekken in een ontspannen sfeer onder het motto: minder moeten, meer ontmoeten.
Meld je aan voor dit unieke Tuindorpkerk kampeerweekend op onze stamcamping in Baarn nu het nog kan. Stuur een mailtje met je gegevens naar ruud.moll@gmail.com.
We horen graag van je!
Hartelijke groeten van Corrie, Erwin, Jan, Letty, Marianne, Myrre, Ruud en Ties