Duurzaamheid

Nieuws van het groene front

Heeft u de nieuwe LED verlichting in de kerkzaal al gezien? Mooi is het geworden hè? Als u dit leest is hoogstwaarschijnlijk ook de verlichting van de tentoonstellingsruimte aan de zijpaden ook vervangen door LED (of zal dit op korte termijn gebeuren). En u heeft daar ook aan bijgedragen door certificaten te kopen. Waarvoor onze hartelijke dank!

Lees meer...

Leesclub Groene Kerk

Je ziet het overal om je heen: leesclubjes. Op het menu staat dan meestal een recente roman en daar spreek je dan met elkaar over. Wat doet het boek met je? Wat spreekt je aan? Wat ontroert? Wat irriteert? Wij van Groene Kerk willen ook wel eens met een leesclubje aan de slag.

Lees meer...

Doel sponsoractie ruim gehaald

De sponsoractie om een start te maken met de omschakeling naar LED-verlichting in de Tuindorpkerk is geslaagd. U kocht met elkaar 75 sponsorcertificaten. Het doel was om 35.000 lumen te sponsoren. In totaal hebt u voor 39.000 lumen gesponsord. De netto opbrengst is € 3825,00. Een geweldige bedrag! Dank u wel.

Lees meer...

Tussenstand Project Groen Licht

EERSTE SUCCES – 18.750 LUMEN

Zondag 26 november zijn er al 27 certificaten verkocht. Totale opbrengst van die eerste verkoopdag: 18.750 lumen. We zijn al over de helft!

Project Groen Licht

Groen Licht is een project van de Tuindorpkerk met als doel om in en rond het gebouw duurzame LED-verlichting aan te brengen. Een groot deelproject is LED-verlichting in de kerkzaal en de galerijen naast de kerkzaal.

Lees meer...