Duurzaamheid

Tips van het Groene Kampeerweekend 2018

Hierbij de verzamelde tips van de kampeerders, sommige zijn vaker genoemd

Lees meer...

Groene Kerkenroute 2018

Neem een kijkje in de keuken van diverse Groene Kerken en fiets een GroeneKerkenroute! GroeneKerkenactie heeft vijf regionale fietsroutes langs diverse Groene Kerken in Nederland uitgezet. Groene Kerken zetten een dag lang hun deuren open voor bezoekers om te laten zien welke duurzame acties de gemeentes ondernemen. De GroeneKerkenroute wordt gefietst op zaterdag 23 juni. Samen fietsen we de zomer in! Fietst u mee?

Lees meer...

GroenGelovig 15 juni in teken van voedsel

Op 15 juni vindt GroenGelovig II plaats met het thema voedsel. Hoe gaan we verantwoord om met voedsel? Hoe verbouwen we voedsel? Hoe verzorgen we dieren? Hoe dankbaar zijn we? En wat doen we met ons overtollige eten? Lees meer op groengelovig.nl/groengelovig-ii-voedsel

Festival Duurzame Week Utrecht – 20 t/m 27 oktober 2018

Stichting Duurzame Week organiseert in Utrecht van 20 t/ 27 oktober tijdens de herfstvakantie voor de derde keer op rij de Duurzame Week.

Lees meer...

Vrijwilligers gezocht voor Festival Duurzame Week Utrecht

Stichting Duurzame Week organiseert in Utrecht van 20 t/ 27 oktober tijdens de herfstvakantie voor de derde keer op rij de Duurzame Week. Deze week is het grootste festival op het gebied van duurzaamheid in Nederland. Op het Neude verrijzen dan een enorme glazen kas en een tiental tiny houses.

Lees meer...