Uitnodiging wijkreisje 12 juni 2018

We gaan op dinsdag 12 juni weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld.

PROGRAMMA: Varen vanuit Kerkdriel

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht, Nieuwe Kerk, hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat.
10.10 uur: Vertrek uit Utrecht, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan.
10.20 uur: Vertrek uit Utrecht, Lichtkring, Ornsteinsingel/Hoek Eijkmanlaan.

Via een mooie route rijden we naar Kerkdriel.
12.30 uur: In Kerkdriel gaat u aan boord van Rondvaartboot Domani voor een 3-uur durende rondvaart over de Maas langs de stad Den Bosch, langs Heusden, via de afgedamde Maas langs Aalst en Veen via Woudrichem naar Gorinchem.
Aan boord wordt een heerlijke lunch aan tafel geserveerd.
De kapitein zal onderweg vertellen over de omgeving en de bezienswaardigheden.
15.30 uur : Rond deze tijd zal de boot in Gorinchem afmeren en staat daar de touringcar voor u gereed om u terug te brengen naar Utrecht.
17.00 uur : Verwachte terugkomsttijd in Utrecht.

Het belooft weer een mooie dagtocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geef u dan zo snel mogelijk op met onderstaande strook, telefonisch mag ook. Aanmelden bij:
H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;
M.J. Goudzwaard, Rochus Meeuwiszstraat 9, 3554 VR Utrecht, telefoon 030-2432968.

De kosten aan het reisje verbonden, bedragen € 42,00 per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken op NL56 RABO 0325 4090 21 t.n.v. Diaconie Tuindorpkerk (NB dit is een ander rekeningnummer dan voorheen!). Vermeld er svp bij: wijkreisje juni 2018.

Met vriendelijke groet , namens de P.C.v.O.
Hylkje Volberda, Karin Oostenbrugge, Mariëtte Goudzwaard