Wijkreisje 9 oktober

We gaan op dinsdag 9 oktober weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld:

PROGRAMMA: Chocolade Magdalena in Vierakker

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht, Nieuwe Kerk, hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat.
10.10 uur: Vertrek uit Utrecht, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan.
10.20 uur: Vertrek uit Utrecht, Lichtkring, Ornsteinsingel/Hoek Eijkmanlaan.
11.00 uur: Koffiestop in de buurt van Veenendaal.

12.30 uur: Aankomst in Vierakker bij Chocolade- en Koffiehuis Magdalena.
Prachtig in het bos bij Vierakker ligt Chocolade- en Koffiehuis Magdalena, naast de mooiste kerk van Gelderland volgens velen. U wordt hier ontvangen met een heerlijke streeklunch. Na de lunch volgt een videofilm en demonstratie over chocolade maken inclusief het proeven van chocolade.
15.00 uur: Na deze leuke demonstratie heeft u een half uurtje vrij om in de winkel rond te kijken of een klein wandelingetje te maken naar de naastgelegen St. Willibrorduskerk met bijbehorende Ludgerus belevingstuin.
15.30 uur: Vertrek richting Utrecht.
17.00 uur: Verwachte terugkomsttijd in Utrecht.

Het belooft weer een mooie dagtocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geef u dan zo snel mogelijk op met onderstaande strook, telefonisch mag ook. Aanmelden bij:
H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;
M.J. Goudzwaard, Rochus Meeuwiszstraat 9, 3554 VR Utrecht, telefoon 030-2432968.

De kosten aan het reisje verbonden bedragen € 40,00 per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken op NL56 RABO 0325409021 t.n.v. Diaconie Tuindorpkerk. Vermeld er svp bij: wijkreisje oktober 2018.

Met vriendelijke groet, namens de P.C.v.O.
Hylkje Volberda, Karin Oostenbrugge, Mariëtte Goudzwaard