Vrijmarkt 2019

Uiteraard staan we als Tuindorpkerk weer op de Vrijmarkt tijdens Koningsavond/nacht, met hopelijk heel wat mooie spullen om te verkopen voor het goede doel!

U kunt uw spullen van de zolder op woensdagavond 24 april van 18:30 tot 20:30, of donderdagavond 25 april van 19:00 tot 21:00 langs brengen bij de Tuindorpkerk. Probeer ook zelf wel een beetje kritisch te kijken naar uw te brengen spullen, want dat scheelt het "verzamelteam" enorm veel werk en pijnlijke keuzes.

Dit alles gaat natuurlijk niet zonder hulp. En voor 3 teams zoek ik nog mensen die een handje mee kunnen helpen. En dat zijn:
- "Verzamelteam": het ontvangen en selecteren van de vele gebrachte spullen op de genoemde woensdagavond 24 april en donderdagavond 25 april.
- "Verhuisteam": het verhuizen van de vele gebrachte spullen van de Tuindorpkerk op vrijdag 26-04, zo rond 13:00. Afhankelijk van wanneer we al spullen kunnen neer zetten op de markt. Auto's zijn erg welkom!
- "Verkoopteam": wij staan op vrijdag 26-04 van 18:00 tot ongeveer 00:30 in de nacht(afhankelijk van weer en publiek) op de markt. Ik zoek daarvoor weer 3 teams, qua tijd netjes verdeeld over de avond. Ontdek u verkooptalenten op deze heerlijke koningsavond/nacht!

U kunt zich aanmelden bij mij: matthias_verkerk@hotmail.com  of 0642904847