Stadhuiskoor Utrecht en Studenten Gitaar Ensemble Nederland presenteren

Liefde op de grens van passie en dood, Tuindorpkerk, zondag 15 april 15:00 uur

7 Stadhuiskoor optreden flyer 15 april 2018 1

Liefde en passie zijn van alle tijden en alle culturen. Dit afwisselende programma van het Stadhuiskoor Utrecht vertolkt de passie van de Spaanse rebelse Carmen, de oosterse geliefden in de Parelvisser Nadir en Leila, en Orpheus en Eurydice uit de Griekse mythologie. De samenwerking tussen het Stadhuiskoor en het Gitaar Ensemble is een verkenning van nieuwe arrangementen en sferen. De solisten zijn Tamar Niamut (sopraan) en Jeroen de Vaal (tenor).

Het gitaarensemble zal ook afzonderlijk een aantal stukken spelen.

Het Stadhuiskoor Utrecht heeft als dirigent Paul Krijnen, en trad eerder op in de Tuindorpkerk met “Oratorium van een vlucht” in samenwerking met Wereldmuziekorkest de Noordooster.

Het Nederlands Studenten Gitaar Ensemble staat onder leiding van Susana Opanski. Het ensemble treedt ongeveer een keer per maand op voor publiek met verschillende programma’ s .

Toegangskaartjes zijn vooraf te reserveren via: sytse.koopmans@gmail.com en kosten € 10,- per stuk.

Van harte aanbevolen.

Namens het Stadhuiskoor,