Vrijmarkt 2018

Uiteraard staan we als Tuindorpkerk weer op de Vrijmarkt tijdens Koningsavond/nacht, met hopelijk heel wat mooie spullen om te verkopen voor het goede doel!

U kunt uw spullen van de zolder voor de vrijmarkt op zaterdag 21 april van 9:00 tot 13:00 brengen naar de Tuindorpkerk. Probeer ook zelf wel een beetje kritisch te kijken naar uw te brengen spullen, want dat scheelt het "verzamelteam" enorm veel werk en pijnlijke keuzes.

Dit alles gaat natuurlijk niet zonder hulp. En voor 3 teams zoek ik nog mensen die een handje mee kunnen helpen. En dat zijn:

- "Verzamelteam": het ontvangen en selecteren van de vele gebrachte spullen op zaterdag 21 april(van 9:00 tot 13:00).

- "Verhuisteam": het verhuizen van de vele gebrachte spullen van de Tuindorpkerk op donderdag 26-04, zo rond 13:00. Afhankelijk van wanneer we al spullen kunnen neer zetten op de markt. Auto's zijn erg welkom!

- "Verkoopteam": wij staan op donderdag 26-04 van 18:00 tot ongeveer 01:00 in de nacht(afhankelijk van weer en publiek) op de markt. Ik zoek daarvoor toch minimaal 3 teams en het liefst 4. Ontdek u verkooptalenten op deze heerlijke koningsavond/nacht!

U kunt zich aanmelden bij mij: matthias_verkerk@hotmail.com  of 06 42904847