Verhuurinformatie

U wilt zaalruimte in de Tuindorpkerk of het Huis in de Wijk gebruiken?

Als u een gebruikersaccount heeft voor deze website kunt u zelf de beschikbaarheid van de ruimtes nagaan. Klik als u ingelogd bent op Actueel en dan Zaalverhuur en u ziet een agenda met een overzicht van alle geplande activiteiten.

Vraag dan hier de door u gewenste ruimte aan.

U kunt kiezen uit drie ruimtes in de Tuindorpkerk en twee ruimtes in het Huis in de Wijk (direct naast de kerk).

Zaalruimte is gratis voor kerkelijke activiteiten van de wijkgemeente Utrecht-Oost. Voor commerciële activiteiten en wijkgebonden activiteiten betaalt u een bedrag conform de tabel onderaan deze bladzijde.

Zo werkt het

Kijk in de zaalagenda of de door u gewenste ruimte nog vrij is. Deze zaalplanner is alleen maar te zien als u geregistreerd bent bij de website en aangemeld bent.Klik op de Home pagina linksonder op Login... en zoek of op uw gewenste tijdstip een zaal vrij is en doe een aanvraag.

1. soort bijeenkomst;
  2. voor wie de bijeenkomst bestemd is (doelgroep)
  3. datum en tijd
  4. gewenste ruimte
  5. factuuradres
  6. met of zonder gebruik van keuken.

De beheerder bevestigt uw aanvraag binnen 48 uur en plaatst als de ruimte nog vrij uw reservering op de website. Daarmee is de afspraak bevestigd

Tuindorpkerk: Beheerder:
Email Box

• Blauwe zaal, 20 – 80 personen, flexibel in te richten
  • Gele zaal, tot 15 personen, direct naast de keuken
  • Kerkzaal, maximaal 500 personen
  • Voorhof, Consistorie tot 12 personen, voor aan de weg

Huis in de Wijk: Beheerder:
Email Box

• Boven, kamer voor maximaal 12 personen met kussens
  • Beneden, Huiskamer voor 8 (maximaal 12) personen
  • Keuken, deze kan zowel voor huis in de wijk als gele  en blauwe zaal gebruikt worden

VerHuur bedragen in €:

50

10

20

Voor vaste huurders en voor huurders vanuit de Tuindorpkerk met kerkelijk gerelateerde activiteiten is een reductie mogelijk.

Het stookseizoen loopt van oktober tot en met maart.