• header_01.png
  • Header_02_new.jpg
  • header_03_new.jpg

Tuindorpkerk app

Sinds een tijdje heeft de Tuindorpkerk een app, waar een kleine groep gemeenteleden al gebruik van gemaakt. Door de omstandigheden van COVID-19 en omdat er nu geen fysieke bijeenkomsten zijn, willen we de experimentele fase inkorten en de app beschikbaar maken voor iedereen.

De app is een veilig en besloten sociaal platform, gemaakt voor en door christelijke gemeenschappen. Het is er op gericht om elkaar beter leren kennen door het smoelenboek met persoonlijke profielen inclusief foto's en introducties.

Verder is het een informatiebron voor gebedspunten, familieberichten, reacties op een preek, geloofsvragen, inspirerende Youtube filmpjes of andere links, etc. Samen kunnen we bepalen en ontdekken waar behoefte aan is.

Collecteren is momenteel fysiek niet mogelijk maar in de app kun je een tegoed opwaarderen met iDeal waarmee je kunt geven aan de collectes van de zondagse dienst.

Daarnaast bevat de app een rooster met de activiteiten en een persoonlijke agenda met jouw taken en op welk moment je die hebt.

Je kunt de app installeren op Android en IOS, zoek op CHRCH.

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/chrch/id1196737244?mt=8 

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionicframework.chrch196997  

Na het installeren kun je de Tuindorpkerk zoeken en je aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestiging en heb je toegang tot het ledendeel. Hier vind je een uitgebreide uitleg, 

Mochten er vragen zijn, dan kun je contact opnemen met Martijn van Marle.

Communicatie

Digitale communicatie binnen onze kerk wordt hier uitgelegd:   Lees Meer...  

Collectes

Collecteren in Corona tijd:   Lees Meer...  

Welkom

De Tuindorpkerk is een eigentijdse protestantse (PKN) gemeente met leden van alle leeftijden.   Lees meer   Klik hier voor de Flyer

Verhuur van zalen in de Tuindorpkerk

Agenda

Toon complete agenda

Mozaiek online bekijken (bij Issuu)

Mozaiek downloaden als PDF

klik hieronder voor:

foto albums, klik!

Login

Welkom

Aanmelden voor de nieuwsbrief

captcha