Wijkreisje rondom Nieuwe Kerk – Tuindorpkerk

Datum: do. 15 juni, 2017 10:00

We gaan op donderdag 15 juni weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het onderstaande reisje vastgesteld:

P R O G R A M M A Varen vanuit Brouwershaven:

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht, Nieuwe Kerk, hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat.
10.10 uur: Vertrek uit Utrecht, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan.
10.20 uur: Vertrek uit Utrecht, Lichtkring, Ornsteinsingel/Hoek Eijkmanlaan.

Via een mooie route rijden we naar Brouwershaven (Zeeland). Onderweg kunt u in de touringcar gebruik maken van een kopje koffie/thee met een heerlijke gevulde koek.
12.30 uur: Ontvangst aan de Loskade in Brouwershaven, waar de touringcar tot aan het schip kan rijden. Aan boord van het passagiersschip MPS Conventina, goed toegankelijk voor minder validen, maken we een prachtige rondvaart van 3 uur over het Grevelingenmeer. Er is grote kans om zeehonden te zien!
Onderwijl gaat u genieten van een heerlijke uitgebreide koffietafel.
15.30 uur: De boot meert weer af in Brouwershaven, waar de touringcar voor de terugreis gereed staat.
17.30 uur: Terugkomst in Utrecht.

Het belooft weer een mooie dagtocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geeft u dan zo snel mogelijk telefonisch op. Aanmelden bij:
H. Volberda, Kwangodreef 44, 3564 PR Utrecht, telefoon 030-2613474;
A. Luijmes, Dr. ‘s Jacoblaan 22, 3571 BM Utrecht, telefoon 030-2710737.

De kosten aan het reisje verbonden, bedragen € 40,00 per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken t.n.v. Actiefonds Tuindorpkerk, Utrecht, postgiro NL 88 INGB 0002 2850 17.

Met vriendelijke groet ,namens de P.C.v.O.
Annie Luijmes, Hylkje Volberda

Doorzoek agenda