Start foto-expositie "Nabij"

Datum: zo. 3 sept, 2017 11:00 - 13:00
Tijdsduur: 2 Uren

Onder de titel “Nabij” is ervan zondag 3 september t/m zondag 19 november 2017 een serie van dertien foto’s van Jacqueline Hulst te zien in de Tuindorpkerk ( Suringarlaan 1 , Utrecht)

Het zijn kleurrijke ,mysterieuze foto’s waarbij het niet direct duidelijk is wat er te zien is.

De bedoeling is de kijkers schoonheid te laten ontdekken van plaatsen waar je het niet zou verwachten; vaak omdat je er altijd overheen hebt gekeken.

Nabij” kun je op twee manieren uitleggen, aan de ene kant zijn het beelden waar de fotograaf zich sterk mee verbonden heeft omdat het vaak lang duurt voor ze heeft gezien wat en hoe ze het wil fotograferen. Door dat lange zoeken wordt zo’n plek bijzonder “nabij” voor haar.

Aan de andere kant komt de kijker het beeld wel heel nabij ,maar komt hij er nooit helemaal bij.

Dat is ook precies haar bedoeling, dat er iets open blijft, iets raadselachtigs, dat wat de kijker zelf moet invullen.

Iedere zondag te zien in de Tuindorpkerk van 11 tot 12 uur

Doorzoek agenda