Bezinningsborrel GEANNULEERD

Datum: vr. 27 mrt, 2020 16:30 - 17:30
Tijdsduur: 1 Uur

Misschien herken je dit gevoel: de kerk, geloven, bidden waren vaste elementen in je dag en in de week. Je voelde je onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemden en vond ook in je omgeving genoeg herkenning. En op een bepaald moment kwam dat in een ander daglicht te staan. Omdat je zelf op een andere manier in het leven stond, omdat je omgeving veranderde, omdat er nieuwe en ingewikkelde vragen op je pad kwamen, omdat je kinderen kreeg. Je zoekt naar wat je wilt vasthouden en doorgeven.

Of misschien herken je dit gevoel: de kerk, geloven, bidden zijn vaste elementen in je dag en week. Je voelt je onderdeel van een gemeenschap van gelijkgestemden en vindt ook in je omgeving genoeg herkenning. Je weet wat je wilt vasthouden en wat je door zou willen geven.

Wat bezielt jou? Wat is voor jou belangrijk, wat wil jij doorgeven en waarvoor heb je anderen nodig? En hoe maak je tijd voor rust en bezinning in een hectische omgeving?

Vragen om aan het einde van een drukke (werk)week eens bij stil te staan. We nodigen je van harte uit om dat tijdens deze alternatieve vrijdagmiddag zingevingsborrel te doen. Leuk als je met een app laat weten dat je komt, maar is niet verplicht.

Kijk ter inspiratie ook eens op www.lazarus.nl.

Friso Smits (06 48474609) en Harriët Smit (06 23273039)

Alternatieve zingevingsborrel voor de vrijdagmiddag

Datum 27 maart 2020