Omgaan met verdriet GEANNULEERD

Datum: di. 24 mrt, 2020 20:00 - 21:00
Tijdsduur: 1 Uur

Op dinsdagavond 24 maart organiseert het PMP zijn jaarlijkse bijeenkomst voor bezoekmedewerkers en andere belangstellenden. De avond is bedoeld voor iedereen die op een ontspannen wijze en in een veilige setting wil leren beter om te gaan met het verdriet van anderen en van zichzelf.
Op dinsdagavond 24 maart staat als onderwerp centraal ‘Verdriet, hoe ga je ermee om in je bezoekwerk en andere contacten’. Juist bij pastoraal bezoek kom je vaak in aanraking met het verdriet van een ander. Hoe reageer je? Hoe kun je helpen? Wat moet je vooral niet doen? Hoe zou je zelf geholpen zijn als je verdriet hebt en er komt iemand van de kerk op bezoek. Hoe kan het geloof helpen? En… hoe kun je je eigen verdriet uitschakelen of juist meenemen bij de aandacht voor anderen.

Voor wie: Pastoraal bezoekmedewerkers en andere belangstellenden

Wanneer: dinsdagavond 24 maart

tijd: 20.00 – 21.45 uur