Concert Dorien Schouten

Datum: zo. 1 nov, 2020 15:00 - 16:00
Tijdsduur: 1 Uur

We kennen Dorien Schouten inmiddels als cantor-organist in onze Tuindorpkerk naast organist David Jansen. Van de kwaliteiten van Dorien als concertorganist kunnen we op 25 oktober om 15.00 uur gaan genieten. Een orgelconcert op ons onvolprezen Ruprecht-orgel, georganiseerd door de Stichting Ruprecht-Orgel Tuindorpkerk. Dit concert is ook voor wijkbewoners en overige concertliefhebbers. Het is van belang vorm te blijven geven aan kunst en cultuur. Daarom deze voorzichtige herstart van de activiteiten van de Ruprecht-stichting, rekening houdende met de beperkingen die dit coronatijdperk met zich meebrengen.

Met dit concert introduceren wij Dorien als concertorganist. Zij houdt ervan zowel oude muziek als nieuwe muziek te spelen. Ter kennismaking zal zij op 25 oktober een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het belooft veel luistergenoegen. Ook zal de muziek worden toegelicht met het oog op een maximale toegankelijkheid.

Gratis toegang
De toegang tot concert van 1 november is vrij. Ter bestrijding van de kosten wordt aan het einde van het concert een collecte gehouden.

Het bestuur van de Stichting Ruprecht-Orgel nodigt u uit deze concerten bij te wonen en aldus te genieten van dit “schoone” instrument!

Aanmelden:
Er zijn 30 plaatsen beschikbaar en belangstellenden dienen zich tevoren aan te melden. Dit kan naar het mailadres  onder vermelding van naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij zullen behoedzaam moeten blijven.
Meer informatie op: www.stichtingruprechtorgel.nl

Doorzoek agenda