Gemeentelijk nieuws

’t Is weer voorbij ….

Het was een andere zomer, dat zeker. Maar gelukkig konden veel mensen er toch van genieten, dichtbij of verder weg. Het resultaat: een bonte verzameling van ruim 40 vakantiegroeten, gerangschikt aan de hand van bekende liedjes. Wie gaan er dit jaar met de prijzen vandoor? Bekijk de foto’s hier en stem op je favorieten via dit formulier. Veel plezier!

Lees meer...

Deze week laatste kans voor zomergroeten

Insturen kan nog tot en met zondag 6 september. Mail je foto naar els.smit@outlook.com. We werken aan een online presentatie met verkiezing van de leukste, mooiste of origineelste foto’s in diverse categorieën. Meer informatie volgt binnenkort via deze website.

De liturgiecommissie bedankt

De liturgiecommissie is blij met de vele gemeenteleden die er met inzet van allerlei talenten voor zorg(d)en dat de vieringen hoe dan ook doorgang konden en kunnen vinden.
Mede dankzij jullie blijven we verbonden. Hartelijk dank!

Liturgiecommissie

Eerste vakantiegroeten zijn binnen

De zomervakantie begint op z’n eind te lopen. Met nog ruim een week te gaan, druppelen de eerste vakantiefoto’s binnen. Ze stralen veel warmte uit. Maar we zijn nog lang niet aan het aantal inzendingen van vorig jaar. Dus deel je vakantiefoto(s) met ons en laat zien waar de Tuindorpkerk deze zomer was. Had je de vakantiegroet niet bij de hand, maar wel een leuke foto? Geen probleem, wij plakken de groet er wel bij. Mail je inzending naar els.smit@outlook.com 

Gedachtenis mevrouw Ockeloen

Op 16 juni overleed mevrouw Catharina Dominica Antonia –Toos– Ockeloen. Zij werd 89 jaar. Zij woonde in woonzorgcentrum Voorveldse Hof.

Lees meer...

Subcategorieën

leden administratie

LEDENADMINISTRATIE NIEUWE KERK EN TUINDORPKERK:

berichten over verhuizing, vertrek, uitschrijving,

geboorte, overlijden, huwelijk, svp doorgeven aan dit adres: email: c.voorrips@zonnet.nl

of per post aan adres: waarvoor u eerst in moet loggen