Gemeentelijk nieuws

AlpeDuzes actie Tuindorpkerk 31 mei – 5 juni

Met een team van de Tuindorpkerk willen we mee gaan doen aan de actie Alpeduzes. Voor wie deze actie nog niet kent:

Lees meer...

Terugblik startzondag en zomeracties

Om negen uur zaten we met elkaar aan tafel in de Blauwe Zaal en bogen we ons over de vraag of die zaal niet te klein wordt voor ons jaarlijkse ontbijt en we hielden ons bezig met het brood, de eitjes en andere versnaperingen die de ander had meegebracht.

Lees meer...

Meditatief bijbellezen

Elke tweede dinsdag van de maand komt een groepje uit onze gemeente samen om biddend en mediterend de bijbel te lezen. We doen dat volgens de Lectio Divina -letterlijk ‘Goddelijke Lezing’-, een oude traditie die al in het vroege Christendom gebruikt werd.

Lees meer...

Internationale ontmoetingen

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de vriendschapsband tussen de Protestantse Gemeente Utrecht en de Presbyteriaanse Nativity Church in de Ghanese hoofdstad Accra bestaat 25 jaar. Een delegatie uit Ghana is naar Utrecht gekomen om dat jubileum samen te vieren. (Een verslag daarvan vindt u op www.depup.nl.) Ook de Tuindorpkerkgemeente heeft hierin een rol gespeeld.

Lees meer...

Overlijden Wout van Veen

God be with you till we meet again

In de vroege morgen van zondag 7 juli is Wout van Veen in zijn slaap overleden. Hij was al enkele maanden ernstig ziek. Zijn overlijden kwam dan ook niet onverwacht. Wout werd 74 jaar.

Lees meer...

Subcategorieën

leden administratie

LEDENADMINISTRATIE NIEUWE KERK EN TUINDORPKERK:

berichten over verhuizing, vertrek, uitschrijving,

geboorte, overlijden, huwelijk, svp doorgeven aan dit adres: email: c.voorrips@zonnet.nl

of per post aan adres: waarvoor u eerst in moet loggen