Gemeentelijk nieuws

Overlijden Wout van Veen

God be with you till we meet again

In de vroege morgen van zondag 7 juli is Wout van Veen in zijn slaap overleden. Hij was al enkele maanden ernstig ziek. Zijn overlijden kwam dan ook niet onverwacht. Wout werd 74 jaar.

Lees meer...

Kerken kijken zoekt gastvrije vrijwilligers

Ben jij gastvrij ingesteld en lijkt het je leuk om bezoekers te ontvangen en rond te leiden in één van de kerken in het centrum van Utrecht? Meld je dan aan om ons team te versterken deze zomer.

Lees meer...

Een tocht van bevrijding, verlichting en vernieuwing

Eind 2001 verkocht ik mijn bedrijf; dat voelde als een bevrijding. Ik nam een jaar vrij. Op vrijdag 6 september 2002 vertrok ik van mijn huis in de Poortstraat voor de voettocht naar Santiago de Compostela. Op 23 november kwam ik daar aan. Als ik aan familie of vrienden vertelde dat ik die tocht ging maken, vroegen ze vaak: “En hoe kom je dan terug?” Veilig thuis komen is voor veel mensen kennelijk erg belangrijk.
De vraag kan ook anders begrepen worden. Niet op welke wijze, maar in welke toestand komt de pelgrim terug? Men wilde ook graag weten: “Ben je erg veranderd?”
Mijn antwoord: ik kwam in alle opzichten verlicht terug.

Lees meer...

Kampeerweekend 29 en 30 juni

Allereerst hartelijk dank aan iedereen, die gereageerd heeft op onze vragen over het kampeerweekeinde op De Zeven Linden in Baarn, dat we jaarlijks in juni houden met en voor de Tuindorpkerkers. Dankzij jullie reacties en opmerkingen hebben we het besluit genomen, dat we graag dit jaar opnieuw een dergelijk weekeinde willen organiseren.

Lees meer...

Een interactieve engel

Bas van den Berg schreef een verhaal over ontregelende ervaringen en reddende engelen, naar aanleiding van zijn ervaringen na zijn "vrije val" op 4 december 2018. U kunt dit verhaal hier downloaden.

Subcategorieën

leden administratie

LEDENADMINISTRATIE NIEUWE KERK EN TUINDORPKERK:

berichten over verhuizing, vertrek, uitschrijving,

geboorte, overlijden, huwelijk, svp doorgeven aan dit adres: email: c.voorrips@zonnet.nl

of per post aan adres: waarvoor u eerst in moet loggen