Bezoek de Tuindorpkerk in juni

Hebt u het ook zo gemist de Tuindorpkerk binnen te kunnen lopen en er wat rust en contemplatie te vinden, even na te denken over God, over jezelf en over de wereld?

In juni gaan we de kerk hiervoor open stellen, namelijk op

zaterdag 6, 13, 20 en 27 juni,

van 10 - 11.30 uur.

Dit betekent helaas niet dat we elkaar gezellig in de kerk kunnen gaan ontmoeten, een kop koffie drinken en met elkaar kunnen bijpraten. Dat laten de RIVM-richtlijnen niet toe. Wel kunt u, met inachtneming van die richtlijnen, naar de kerk komen en wat nadenken of mediteren. Natuurlijk kunnen we niet meer dan dertig mensen tegelijk toelaten in de kerk en staan de stoelen op ruime afstand van elkaar. Aan u wordt gevraagd via de ene deur binnen te gaan en via een andere deur naar buiten te gaan, uw handen schoon te maken en geen toilet te gebruiken. Natuurlijk verwachten we dat u geen ziekteverschijnselen hebt. Er zijn een ouderling en een diaken aanwezig, met wie u een praatje kunt maken in de consistorie of buiten de kerk.

We hopen elkaar spoedig weer te zien!

De kerkenraad

Marianne Eijgenraam