Vieringen nieuws

Feest van ontmoeting kan ook met koffie! Verslag 17 januari

Al werd er in Kana wijn geschonken, en dan ook nog hele goede, de koffie afgelopen zondag in de verschillende huizen smaakte ook opperbest! Opnieuw ontmoetten gemeenteleden elkaar in vijf verschillende huizen, een prachtige formule.

Lees meer...

Overwegingen nalezen

De overwegingen van 10 januari (Piet Jan Rebel) en 17 januari (Ineke van Keulen) kun je weer nalezen.

Uitzending dienst 17 januari

De dienst van 17 januari wordt uitgezonden via kerkdienstgemist.nl (beeld en geluid) en via kerkomroep.nl (geluid). De orde van dienst vind je hier.

Zingen in de kerk?

De PKN adviseert kerken nadrukkelijk om het zingen in groepjes voorlopig te staken. Aanleiding daarvoor is de onverkwikkelijke ontwikkeling in een kerk in Biddinghuizen waar vanwege Kerst een tiental mensen samen zong. Twee van hen zijn overleden. Een belangrijke reden is het opdoemen van de Britse variant van het Covid-19-virus.

Lees meer...

Dienst van Schrift en Tafel 10 januari

Op zondag 10 januari is er een dienst van Schrift en Tafel. Dat betekent net als vorige keren dat je daar thuis deel kunt nemen door wijn of sap en een stukje brood klaar te zetten. Het zou mooi als je aan de onderlinge verbondenheid uitdrukking geeft door om 10 uur in te schakelen op de uitzending van de viering zodat we ook gelijktijdig deel kunnen nemen aan het avondmaal. De viering van 10 januari kan je volgen via kerkomroep.nl (geluid) en kerkdienstgemist.nl (beeld en geluid). De orde van dienst vind je hier. We wensen ieder een goede viering toe.