Vieringen nieuws

Kerkdienst 25 oktober

Op 25 oktober vieren we voor het eerst sinds lang weer de Maaltijd van de Heer. Zie instructies in de orde van dienst. De dienst kun je bijwonen door je op te geven via de site. De dienst wordt ook rechtstreeks uitgezonden via kerkomroep.nl. De orde van dienst vind je hier.

Overweging en verhalen Vierkracht-viering 18 oktober

Het welkomswoord en de overweging van Ineke van Keulen uit de Vierkracht-viering van 18 oktober en de verhalen van Caroline en en Ines zijn nu na te lezen.

Dienst van Schrift & Tafel op 25 oktober 2020

Op zondag 25 oktober a.s. hopen we voor het eerst sinds lange tijd weer de Maaltijd van de Heer met elkaar te vieren. "Met elkaar" betekent zowel met de 30 mensen die naar de Tuindorpkerk komen als met de mensen die meevieren door de kerkdienst via de kerkomroep te volgen. Door de coronaregels zal de viering anders verlopen dan we gewend zijn, daarom geven we graag alvast wat informatie over de wijze van vieren. Voor het overige volgt u de liturgie waarvoor later in de week een link op de website zal komen.

Lees meer...

Uitzending dienst 18 oktober

De Vierkracht-viering van 18 oktober kun je bijwonen door je op te geven via de website. Je kunt de dienst ook beluisteren via kerkomroep.nl. De orde van dienst vind je hier.

Preek dienst 11 oktober

De preek van  ds Piet Jan Rebel in de dienst van 11 oktober kun je hier teruglezen.