Wijkreisje rondom Nieuwe Kerk – Tuindorpkerk 29 oktober 2019

We gaan op dinsdag 29 oktober weer een dagtocht maken. In overleg met de vertrouwde busonderneming Verschoor hebben we het volgende reisje vastgesteld.

PROGRAMMA: Bijbelse zandsculpturen in Elburg

10.00 uur: Vertrek uit Utrecht, Nieuwe Kerk, hoek Bollenhofsestraat/Poortstraat.
10.10 uur: Vertrek uit Utrecht, Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan.
10.20 uur: Vertrek uit Utrecht, Lichtkring, Ornsteinsingel/Hoek Eijkmanlaan.
Via een mooie route rijden we naar Elburg.

zandsculpturen 2212.30 uur: Aankomst in Elburg. Allereerst gaan we genieten van een koffietafel met kroket.
14.00 uur: In Elburg is bij de haven de grootste overdekte zandsculpturen attractie van Europa gebouwd met als thema 'Bijbelse Zandverhalen'. Alles is binnen en overdekt, rolstoeltoegankelijk. Bij elk zandsculptuur staat een verhaal om te lezen wat de betekenis ervan is. Na de lunch kan ieder op zijn of haar gemak alle prachtige en indrukwekkende Bijbelse zandsculpturen bekijken. Overal staan bankjes om uit te kunnen rusten.
16.00 uur: Na deze leuke middag is het weer tijd om huiswaarts te keren.
17.30 uur: Verwachte terugkomst in Utrecht.

Het belooft weer een mooie dagtocht te worden. Hebt u zin om mee te gaan, geef u dan zo snel mogelijk op met onderstaande strook, telefonisch mag ook. Aanmelden bij:
Leny van Elteren: 030 - 271 85 47 / lenyvanelteren@hetnet.nl of Hugo Twigt 06 - 534 849 16 / hugo.twigt@gmail.com of Hylkje Volberda 030 - 261 34 74. Geeft u bij uw aanmelding de volgende gegevens door: naam, adres, telefoonnummer en de gewenste opstapplaats.

De kosten van het reisje bedragen € 47,00 per persoon. Dit bedrag kunt u overmaken op NL56 RABO 0325409021 t.n.v. Diaconie Tuindorpkerk. Vermeld er svp bij: wijkreisje oktober 2019.