Het orgel van de Tuindorpkerk op radio 4

Je zult het niet geloven, maar terwijl ik dit schrijf, wordt voor de derde keer in twee weken het muziekstuk Happiness op de radio uitgezonden. Deze compositie kreeg Willeke Smits cadeau voor haar veertigste verjaardag van Harrie den Hertog. Het stuk was bedoeld voor ons Ruprechtorgel en staat ook op Willekes gelijknamige cd. En nu hoor ik ons orgel dus al voor de derde keer op Radio 4.

cd Willeke
Er is door Elsbeth Gruteke onlangs voor Radio 4 een podcast gemaakt van Willeke Smits in de serie Alle Registers open. Je vindt hem hier.

Afgelopen dinsdag klonk opnieuw de stem Willeke en weer werd Happiness gespeeld op het orgel van de Tuindorpkerk. Dat was in het programma Maatwerk, in de rubriek De Pijplijn.

Zojuist hoor ik Happiness dus voor de derde keer, nu omdat iemand het heeft aangevraagd als verzoeknummer.

Op dinsdag 3 november, tussen twee en vier, is Dorien Schouten te gast in diezelfde rubriek De Pijplijn. Die rubriek is te beluisteren in het programma Maatwerk.

Len