Pastoraat

Van het PMP

Ook met Pinksteren denkt het PMP aan onze oudere gemeenteleden. Na de Paasgroet en de kindertekeningen worden nu ook met Pinksteren 100 kaarten met een bemoedigende tekst bezorgd bij hen.

Namens het PMP,
Corrie Kamphof

8 april Nieuws van PMP

Nieuwsbrief op papier
Gedurende de coronatijd, waarin we niet met elkaar in de Tuindorpkerk de wekelijkse dienst kunnen vieren, is er een mooi alternatief: de digitale kerkdienst, die via internet te beluisteren is. Ook verschijnt er nu zeer regelmatig een digitale nieuwsbrief. Prachtig, zo blijf je op de hoogte en kun je ook zelf je bijdragen leveren. Maar als je nu geen internet hebt of je kunt er niet mee omgaan, dan mis je dit allemaal en dat is jammer.

Lees meer...

Pleidooi voor verdriet

Op dinsdagavond 24 maart organiseert het PMP zijn jaarlijkse bijeenkomst voor bezoekmedewerkers en andere belangstellenden. De avond is bedoeld voor iedereen die op een ontspannen wijze en in een veilige setting wil leren beter om te gaan met het verdriet van anderen en van zichzelf.

Lees meer...

Pleidooi voor verdriet

Een avond over omgaan met verdriet in (pastoraal) bezoekwerk, andere contacten en persoonlijk leven.
Op dinsdagavond 24 maart organiseert het PMP de jaarlijkse bijeenkomst voor bezoekmedewerkers en andere belangstellenden. De avond is bedoeld voor iedereen die op een ontspannen wijze en in een veilige setting wil leren beter om te gaan met het verdriet van anderen en van zichzelf.

Lees meer...

Uit het PMP

Het einde van het jaar nadert. Ook dit jaar verzorgt het Pastoraal Meld Punt (PMP) een Kerstgroet voor de oudere gemeenteleden (80+) van de Tuindorpkerk.

Lees meer...