Diaconie

Collecte voor Beiroet

De diaconie heeft besloten op zondag 9 en 16 augustus extra te collecteren voor noodhulp aan Libanon; dit ook naar aanleiding van de oproep van Kerk in Actie. De reguliere ZWO-collecte van 9 augustus komt te vervallen, volgende week is er een derde collecte.
De diaconie

Nieuws van de diaconie

Het lijkt stil in kerk en wereld, maar niets is minder waar. Ziehier een waaier aan diaconale activiteiten, ideeën en informatie.

Lees meer...

Inzamelingsactie kleding en laptops voor ongedocumenteerden

Zaterdag 9 mei, van 10-11.30 uur!
De actie voor de Voedselbank was een groot succes; veel dank daarvoor. Nu opnieuw een inzamelingsactie voor vluchtelingen en ongedocumenteerden, omdat er voor hen -nog meer dan gewoonlijk- behoefte is aan kleding (nu tweedehandskledingwinkels gesloten zijn) en aan gebruikte laptops (omdat plekken voor dagbesteding dicht zijn).

Lees meer...

Voedselbank Overvecht

Drie keer verzorgde de diaconie een inzamelingsactie voor Voedselbank Overvecht.Vooral de opbrengst van de zaterdag voor Pasen, vorige week, was enorm. De dames van de Voedselbank zeggen dit: ' Wat een ongelooflijke hoeveelheid en wat een goede spullen. We zijn er echt heel blij mee, kunnen er wel 100 kratten mee vullen. Nogmaals dank.'

Lees meer...

Inzameling Voedselbank 4 april

Op zaterdag 4 april van 10.00 -11.30 uur zamelt de diaconie weer voedsel in voor de voedselbank van Overvecht. Je vindt ze bij mooi weer vóór de kerk en als het regent bij Huis in de Wijk, aan de achterkant van de kerk.

Hartelijk dank,

Diaconie Tuindorpkerk