Kerkenraad

uit de kerkenraad, mei 2020

Om het niet de hele avond over aan corona gelieerde zaken te hebben opende Wil van Dijk met het gedicht Pinksteren van K. Heeroma en omdat onze penningmeester wel onze financiële belangen nauwgezet en assertief behartigt zonder lid te zijn van de kerkenraad namen we punten met euro-tekens als eerste door. Dan kon hij weer op tijd naar De Pan.

Lees meer...

Uit de kerkenraad, april 2020

De leden van de kerkenraad zien elkaar wel eens, maar altijd afzonderlijk, bijvoorbeeld op de Voordorpsedijk of bij een grote kruidenier in de Gaard. Of bij de kerk op zaterdag als er ingezameld wordt voor de voedselbank en er bloemen gebracht kunnen worden. Dat is het wel zo’n beetje. Via app en mail is er veel meer contact. Al was het maar omdat we graag willen dat mensen ons als kerk ook in de merkwaardige omstandigheden blijven tegenkomen, waarin we zijn beland.

Lees meer...

Uit de Kerkenraad Maart 2020

We hadden makkelijk in de huiskamer van het Huis in de Wijk gepast, maar met het oog op de gewenste fysieke onthouding kozen we voor de Gele Zaal, hoewel we volgens de agenda in de Blauwe bij elkaar zouden komen. Alles is anders en alles loopt ook anders dan we dachten.

Lees meer...

Uit de kerkenraad, februari 2020

Gisteravond ben ik naar De beentjes van Sint-Hildegard geweest. Een leuke film die ik iedereen wil aanraden, maar dat hoef ik helemaal niet te doen, want iedereen gaat toch al. 

Lees meer...

Uit de kerkenraad, januari 2020

Er wordt in de Mozaïek een royale blik op het afgelopen jaar geworpen, dus deze rubriek houden we kort. Ook al duurde de vergadering van maandag 20 januari bijna een half uur langer dan gepland en beslaan de notulen ruim drie bladzijden. 

Lees meer...