Kerkdienst

uitzending kerkdienst 2 augustus

De dienst van zondag 2 augustus is te beluisteren via  https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10596. Het stukje van de 5e tot de 7e minuut staat niet geregistreerd. Het is kerkomroep.nl niet gelukt de dienst rechtstreeks uit te zenden, maar u kunt nu wel alsnog luisteren. De orde van dienst staat HIER

Uitzending Vierkracht-viering 10 mei met Villa Vrede

Op 10 mei gaat Marieke Sillevis Smitt voor in de Vierkracht-viering met als thema Wat zijn je wortels? Waar ben je thuis? De uitzending kun je weer luisteren via de kerkomroep. De orde van dienst kun je hier lezen.

VIERKRACHT 10 MEI A.S.

IN SAMENWERKING MET VILLA VREDE 

Lees meer...

Vesper 7 april

De tweede van de drie oecumenische vespers begint om 19.30 uur en wordt deze keer verzorgd door de Pauluskerk.  Je kunt de uitzending volgen via de kerkomroep. Klik hier voor de liturgie.

Geen dienst in de Tuindorpkerk

Als gevolg van het coronavirus gaan de komende zondagen de vieringen in de Tuindorpkerk niet door. Dit op advies van de regering, de PKN en de PGU. Volgende week kijken we of we op enigerlei wijze een alternatief kunnen bieden.

Wij attenderen u op een korte uitzending aanstaande zondag, uitgezonden op NPO2 om 9.20 uur. Dan verzorgt ds. René de Reuver een korte meditatie vanuit de kapel van de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk.

Lees meer...