Koffiegesprekken na de viering zondag 22 november ’20

Bij de Vierkracht-viering van zondag 15 november jl. hebben we de thuisontmoeting gemist.
Dat willen we goedmaken door a.s. zondag de mogelijkheid te bieden om bij mensen thuis koffie te drinken na afloop van de dienst van Friso Smits, dus vanaf ca 11.15 uur.

Net als bij de Vierkracht-vieringen kan ook nu in de ontmoeting in de huizen n.a.v. enkele vragen worden doorgepraat over de viering.
Voor deelname aan de thuisontvangst meld je je niet alleen aan voor de kerkdienst, maar dus ook voor de ontmoeting in de huizen (2 x ). De knop staat hiernaast.

Als je luistert via www.kerkomroep.nl kun je je aanmelden voor het koffiemoment.

We hopen weer op een mooie opkomst en op zinvolle ontmoetingen bij een kop koffie met iets lekkers.
Namens het kernteam van Vierkracht,

Ineke van Keulen