Kinderen en Jongeren

Afsluiting kindernevendienst en 12+

kaartenOok voor de jeugd waren het vreemde maanden. Eerst een tijd geen school, maar online les. Geen sport, geen uitjes, geen kerk en dus ook geen kindernevendienst of 12+ activiteiten. Om het jaar toch met elkaar af te sluiten, organiseerde de leiding een gezellige activiteit op zondag 12 juli.

Lees meer...

Vrolijk concert 22 september Tuindorpkerk: kom of doe mee!

Je bent van harte uitgenodigd voor een Vrolijk Concert op 22 september om 15:00 in de Tuindorpkerk. Kinderen van de Tuindorpkerk oefenen samen met kinderen uit het asielzoekerscentrum en treden vervolgens op om enkele vrolijke nummers te laten horen. Heb je kinderen die mee willen doen? Laat het weten. In de flyer staan alle details.

Lees meer...

Met de kindernevendienst op weg naar Kerst

Op 2 december begint de Advent: Vanaf die dag kijken we uit naar Kerst!
Dit jaar doen we dat samen met 4 mensen uit de Bijbel: Johannes op Patmos, Johannes de Doper, Sefanja en Elisabeth.

Lees meer...

Gespreks- en belijdeniskring

Misschien wil je eens verder praten met andere jongeren en met mij, als predikant, over het christelijk geloof. Welke vragen over de bijbel en het geloof heb je? Hoe verbind je het christelijk geloof met het dagelijks leven op school, in het gezin, met vrienden? Als je erover nadenkt om dit jaar of te zijner tijd belijdenis te doen, dan zullen we dat in onze bijeenkomsten ook bespreken.
Ik stel nog geen data voor, want daar wil ik naar kijken met degenen die zich zullen aanmelden. Je kunt je opgeven bij mij: ds. Piet Jan Rebel; p.j.rebel@hetnet.nl.

Kindernevendienst in de veertigdagentijd

Op 18 februari begint de Veertigdagentijd. In de kindernevendienst gaan we aan de slag met het thema 'Ik zorg voor Jou'.

Lees meer...