Afsluiting kindernevendienst en 12+

kaartenOok voor de jeugd waren het vreemde maanden. Eerst een tijd geen school, maar online les. Geen sport, geen uitjes, geen kerk en dus ook geen kindernevendienst of 12+ activiteiten. Om het jaar toch met elkaar af te sluiten, organiseerde de leiding een gezellige activiteit op zondag 12 juli.

’s Middags kwamen eerst de jongere kinderen naar deafsluiting1 gele zaal. Na het versieren van eierkoeken met allerlei zoetigheid, deden we een ‘bingospeurtocht’ in de wijk. Langs de route stonden nummers waarbij opdrachten moesten worden uitgevoerd en er moesten foto’s worden herkend en afgestreept. Terug in de kerk maakten we nog wenskaarten voor leeftijdsgenootjes die meegaan met een “Weekje weg”. Dat is een korte vakantie voor mensen die dat zelf niet kunnen betalen, ondersteund door onze diaconie.
Daarna kwamen de 12+-ers (en een enkele 15+-er), in totaal bijna 20 jongeren. Met de volwassenen op 1,5 m afstand, maakten zij de rest van de wenskaarten af en deden een Kahoot-kwis. Daarna was er friet (met) en een bingo met geweldige prijzen. Hidde en Veere kregen een mooie kaars als aandenken aan de kindernevendienst.
afsluiting2De 15+-groep neemt na de zomer afscheid van de eindexamenleerlingen. We hopen iedereen dan weer gezond en wel te kunnen begroeten bij de jeugdactiviteiten!

Alieta, David, Els, Gera, Jan, Jan en Lisette